Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31 (0)88-0180500

Siptrunking

Siptrunking biedt u als ondernemer een betere bereikbaarheid, kostenbesparing en oneindig veel flexibiliteit op het gebied van zakelijke telecommunicatie. Overstappen is eenvoudig en u behoudt altijd uw nummer, laat u verrassen door de mogelijkheden.

Hosted VoIP

Hosted VoIP van Siptrunking is internet en bellen over 1 lijn. U heeft geen telefooncentrale meer nodig, want deze heft Siptrunking voor u in beheer. Bellen met VoIP is flexibel en kostenbesparend. Zo wordt thuiswerken en intern verhuizen heel gemakkelijk . Daarbij komt dat we geen landgrenzen kennen en zo internationaal bellen zeer voordelig is. U sluit uw IP toestel aan op het internet en u kunt direct en overal bellen. Alle functionaliteiten komen uit de cloud.

SIPtrunk

Een SIPtrunk is te vergelijken met een gewone telefoonlijn. Het verschil is dat inkomende en uitgaande gesprekken niet via de gewone telefoonlijn gaan, maar via het datanetwerk (internet) welke direct contact maakt met ons eigen telefoonnetwerk. U bent gewoon bereikbaar op uw vaste nummer en kunt wereldwijd bellen en blijft gebruik maken van uw huidige telefonie omgeving.